Miniferie London

Miniferie London

London er indbegrebet af storby og kultur. Det er det perfekte sted for en miniferier. Du kan besøge diverse spændende museer, som London huser. Hvis du ikke er til dette, kan du nyde en tur på Oxford Street, som er fyldt med lækre butikker og oser af liv. Du kan også tage til Camden Town eller Soho, og nyde de små gader med vintage butikker, hyggelige cafeer og markeder. London er en by, der bare venter på at blive udforsket.

Storbyferie London
Der er flere byer i Europa, som er helt oplagte til storbyferie, og en af disse er helt klart London. I London er det noget for enhver sjæl. Når man er i London, så skal man selvfølgelig se Big Ben, London Eye, Buckingham Palace og andre turistattraktioner. For de små er det altid et hit at komme i Madame Tussauds, hvor man kan se alle sine idoler.

Hvis man heller ved ud og opleve London uden turisterne, så kan man tage til Soho, hvor man finder hyggelige butikker og små lækre cafeer. Camden Market er også altid et hit, men her er der rigtig mange mennesker i højsæsonen, men til gengæld er stemningen bare i top. Hvad end man er til, så har London noget at byde på.