Miniferie Paris

Miniferie Paris

Hvem drømmer ikke om en tur til Paris? Se spændende museer, monumenter og møde spændende mennesker. Gå i lækre vintage butikker, og derefter på en hyggelig og god café/restaurant. Om aftenen kan du gå en tur ned af Champs-Élysées, og opleve det storslåede Paris. Men hvornår har man tid til dette? Det har du med en miniferie, hvor der stadig ikke bliver sparet på noget.

Storbyferie Paris
Paris er Frankrigs hovedstad, og derved den største by i Frankrig. Dette gør derfor Paris til et oplagt valg, når man skal på storbyferie. Paris er blevet en mode- og kulturelhøjborg, som helt klart er værd at udforske, og der er i sandhed noget til enhver smag.

For børnefamilier er Paris oplagt på grund af Disneyland Paris, som er helt fortryllende. For unge så har Paris et fantastisk natteliv, samt masser af lækre cafeer og butikker. Det må også siges, at Paris er et paradis for kulturintresserede. Et af verdens mest velsete museer ligger nemlig i Paris: Louvre. Denne indeholder malerier fra store kunstner, for eksempel Leonardo Da Vincis Mona Lisa samt mange andre. Med en tur til Paris får man altså mange gode oplevelser, lige meget hvilken alder man har.